Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

U Staszlów

Adres obiektu Witów 129, 34-512 Witów
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 5 opinii
4.6
Wyposażenie 4.6
Czystość 4.6
Wyżywienie 4.5
Lokalizacja 4.8
Obsługa 4.4
Zgodność z ofertą 4.6
Jakość do ceny 4.6
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 21

 
 

Rodzina z dziećmi
Dodano: 2016-02-10
Pobyt od: 2016-01-15 do 2016-01-29 IP: xx.154.88.54
 
 
 

Niestety inna oferta cenowa na Facebooku, inna przy rozliczaniu. Od 9 do 17 ZIMNE KALORYFERY! Po pobycie w tym miejscu pochorowalismy się... Tylko lokalizacja blisko wyciągu na plus. Jednak nie polecamy na zimę tego miejsca...


 
 

Milena Mariusz i pozostała ekipa z Zamościa:)
Dodano: 2016-01-17
Pobyt od: 2014-08-02 do 2014-08-10 IP: xx.28.28.154
 
 
    

Zawsze będziemy tam powracać. Jest miło, czysto, niedrogo, spokojnie.Do Zakopanego malutki kawałek,ale w pobliżu jest tyle atrakcji, zarówno po polskiej jak i słowackiej strony,że można Zakopane omijać:) Gospodarze są przeuroczy. Faktycznie tam można się poczuć tak dobrze jak w domu. Pozdrawiamy serdecznie Pana Staszka i Panią Marię oraz starszą Panią. Niedługo znowu przyjedziemy:)


 
 

Łukasz D
Dodano: 2015-12-14
Pobyt od: 2015-05-01 do 2015-05-03 IP: xx.64.255.168
 
 
    

Za taką cenę baaaardzo trudno znaleźć lepsze warunki w okolicach Zakopanego. Świetne warunki, bardzo mili gospodarze, przepiękna, spokojna okolica. Idealne miejsce na wypadowe w Tatry. Dla ludzi poszukujących wypoczynku w zacisznym, pięknym miejscu nie ma lepszej propozycji.


 
 

Ania i Piotrek
Dodano: 2013-02-11
Pobyt od: 2013-01-26 do 2013-01-31
 
 
    

Witamy. Szczerze polecamy . Miła , ciepła i rodzinna atmosfera.Gospodarze bardzo serdeczni ,przyjaźni ludzie, chętnie do nich się wraca.Byliśmy już kilka razy. Miejsce warte polecenia.Smaczne obiady, pyszne desery. Czysto , miło i wesoło. Ps. Pozdrowienia dla Marysi, Staszka , babci i Bartka.:)Do zobaczenia.


 
 

Agnieszka
Dodano: 2013-02-04
Pobyt od: 2012-01-28 do 2013-02-02
 
 
    

Miejsce z Duszą. Czyściutkie, schludne pokoiki, pyszne jedzenie, duża jadalnia i kuchnia - jeśli ktoś chce sam gotować - ale równiez integruje gości:) Wyciągi o krok zarówno rodzime jak i słowackie. Serdeczni gospodarze. Miejsce idealne. Miejsce do którego się wraca:)


 
Bogusław, Kacper i Konrad z Warszawy
Dodano: 2012-06-27
Pobyt od: 2011-06-26 do 2011-06-30
 

Witam! Mieliśmy przyjemność spędzić kilka dni wakacji 2011r u państwa Marysi i Staszka mimo że pogoda nie dopisała. Oddzielna część domu dla gości, powoduje że jeśli ktoś nie szuka kontaktu to będzie się czuł dobrze. Ale szkoda nie nawiązać znajomości z tak sympatycznymi ludźmi. Pozdrawiamy Starszą Panią! Warunki jak w domu. Można sobie posiłki spokojnie przyrządzać samemu. Dużo miejsca w sali z kuchnią. Ale najważniejsza jest po prostu miła atmosfera. Może za rok uda się znowu wyrwać do Witowa. Pozdrawiamy serdecznie!


 
marek
Dodano: 2012-03-07
Pobyt od: 2012-02-06 do 2012-02-06
 

tanio miło za te pieniądze to polecam


 
marek
Dodano: 2012-03-07
Pobyt od: 2012-02-06 do 2012-02-12
 

tanio miło za te pieniądze to polecam


 
Beata i Monika z dziećmi z Łodzi
Dodano: 2012-02-21
Pobyt od: 2012-02-05 do 2012-02-10
 

U Państwa Staszlów spędziliśmy fantastyczny tydzień. Pomimo mrozu było super. Gospodarze przemili i bardzo życzliwi. Obiady w wykonaniu Pani Domu przepyszne. W domu zawsze ciepło i przytulnie. Witów- miejsce jakby czas stanął w miejscu. Warunki narciarskie bardzo dobre, do wyciągów blisko. Na pewno tam wrócimy. Dziękujemy za wszystko POLECAMY


 
Jacek i Mariola z Drogomyśla
Dodano: 2012-02-17
Pobyt od: 2012-01-31 do 2012-02-03
 

Miło ciepło i przytulnie mimo srogiego mrozu za oknami, to zatrzymamy w pamięci z naszego pobytu u Państwa Staszlów. Wspominając zimowe wakacje pozdrawiamy gospodarzy i mamy nadzieję, że się jeszcze zobaczymy.


Opinie 1-10 z 21

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie